• 30.04.2024 16:29

Пропонуємо «Чудову сімку» найефектніших голів суботи у провідних внутрішніх чемпіонатах європейських країн.

7. Деян КУЛУСЕВСКІ («Тотнем», Швеція)

Команда з Північного Лондона програвала від «Шефілд Юнайтед» 0:1, пропустивши на 73-ій, і все йшло до домашньої поразки. Аж раптом сталося диво на компенсованих хвилинах: голи на 90+8-ій і 90+10-ій. Вирішальний із них забив швед, і стало 2:1.

6. Жоау КАНСЕЛУ («Барселона», Португалія)

Він поставив крапку в розгромі «Бетіса» (5:0) вже наприкінці матчу, продемонструвавши чудові індивідуальні якості.

5. Матео ПОЛІТАНО («Наполі», Італія)

Програючи в гостях у «Дженоа» (0:2), чемпіони зуміли вирвати нічию (2:2). Під час останнього гола м’яч добре ліг на ногу півзахиснику неаполітанців. Варто відзначити і чудову м’яку передачу від поляка Зєлінского.

4. Жеремі ДОКУ («Манчестер Сіті», Бельгія)

Новачок «містян» одразу після перерви зрівняв рахунок у виїзному матчі проти «Вест Гема» (1:1), і згодом гості виграли (3:1). До речі, бельгієць непогано діяв на позиції травмованого Ґріліша.

3. Джон ДУРАН («Астон Віла», Колумбія)

Він теж зрівняв рахунок (1:1), після чого бірмінґемці перемогли вдома «Кристал Пелас» (3:1). Колумбієць усе зробив красиво: прийняв і сильно пробив.

2. Маркус ТЮРАМ («Інтер», Франція)

У міланському дербі, яке виявилося знущальним для «Мілана», француз забив 2-ий гол, майстерно обробив м’яч і влучив туди, куди треба (2:0). У підсумку його «Інтер» зафіксував розгром (5:1), який іще довго пам’ятатимуть в Італії.

1. Флоріан ҐРІЛІЧ («Гофенгайм», Австрія)

Так, у цьому випадку помилилися захисник і захисник «Кьольна», але подивіться, як зорієнтувався австрієць із німецького «Гофенгайма», пробивши з власної половини поля, та за якою траєкторією м’яч залетів у ворота. Так рахунок став 0:2, а загалом матч у Кьольні завершився 1:3.

Майже всі голи європейського футболу найвищого рівня можна оперативно переглядати у телеграмі «СПОРТИВКИ». Підписуйтеся.

0
Один коментар до “Топ-7 найкрасивіших голів суботи, 16-го вересня”
  1. Хоча би одному нашому гравцю збірної,такої майстерності !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*