• 29.04.2024 01:20

«Не треба перекручувати»: Чижевський – журналістам

Наставник волочиської команди запевняє, що його слова неправильно трактували.

Головний тренер «Агробізнеса» та колишній гравець збірної України Олександр Чижевський у своєму фейсбуці звернувся до журналістів, які неправильно трактували його аналіз матчу Італія – Україна (2:1) у кваліфікації до ЧЄ-2024.

Шановні журналісти, які пишуть і які поширюють матеріал, який пішов мережею: «Олександр Чижевський: «Давно не пам’ятаю таку безпорадну збірну України». Для чого давати такий заголовок, коли я таких речей не говорив і поважаючи своїх колег по тренерському цеху, ніколи не дозволю собі цього сказати? Тому що слова: «Перевага повна італійців перших 30 хвилин» – це не «Безпорадна гра команди».

Тому, коли звертаєтесь за коментарем, не треба перекручувати слова і дописувати від себе свою думку. Тим більше Ребров – це легенда українського футболу і тренер збірної, і я ніколи б не дозволив собі поливати тренерів чи гравців будь-якої команди, будь-якого рангу. Бо завтра можуть на мене вилити негатив, бо в нас така робота. На це є вболівальники й в кожного своя думка .А між тренерами мусить бути присутня тренерська етика. Щиро дякую за розуміння!

Зазначимо, що першоджерелом слів Чижевського був сайт «Sport.ua», який у заголовок виніс фразу: «Давно не пам’ятаю таку безпорадну збірну України».

0
Один коментар до “«Не треба перекручувати»: Чижевський – журналістам”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*