• 09.05.2024 02:13

Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ: «Не вжарили їх трохи…»

11 Вер 2023, 22:49

Як сказала Ольга Харлан, не вжарили їх трохи, не долили олії. Перший сет – трішки закрилися, думали про щось своє. Останні 10-15 очок грали, щоб просто відчути гру. Неважливо, помилка чи ні – потрібно було відчувати, щоб у наступній партії були готові і могли вжарити. І, здається, непогано вийшло, лише у кінцівці програли. Що поробиш.

Це все приходить з досвідом. Чим більше маєш таких сетболів і суперників, тим з кожним разом будеш все якісніше їх відпрацьовувати, забивати, приймати – неважливо. Маємо тягнутися до того, щоб мати більше можливостей грати проти таких команд. Щоб були такі заруби, де треба на 100% викладатися кожен момент. Не всю гру, а кожен момент на 100% витискати з себе. І тоді буде результат.

Треба було трішки ризикувати. У попередній грі не було від того якогось сенсу – хлопці гарно забирали на блоці, у захисті діставали, ми забивали. Потрібно було просто тримати – там люди стояли на другій половині майданчику і вже боялися та вибивали просто м’яча вгору, а деколи сіпалися і отримували ще. Не було сенсу тоді ризикувати, а треба було демонструвати щось більше, ніж просто тримати подачу.

Олег Плотницький (капітан збірної України з волейболу)

Джерело – Суспільне

0
Один коментар до “Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ: «Не вжарили їх трохи…»”
  1. Дуже багато зробили помилок,а загалом пройшли не рівно!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*