• 25.09.2024 21:26

«1-й піду до в’язниці». Тренер «Хуста» – про звинувачення команди

7 Вер 2023, 8:30 ,

Наставник закарпатців усіляко заперечує всі наклепи.

Головний тренер «Хуста» Володимир Циткін в інтерв’ю «Українському футболу» висловився щодо того, що його команду підозрюють у нечесній грі в зустрічі з «Прикарпаття» (0:7):

Ми розібрали цю гру, у нас були ігрові та психологічні проблеми, а також деякі інші. Циганик вже багато років у футболі, а хто той інший, я ніколи про нього не чув. Я з кореспондентами практично не спілкуюсь і не читаю, що вони пишуть чи кажуть, бо у нас дуже мало серйозних спортивних журналістів. Більшість ‒ таких, як Циганик, можна навіть з маленької літери написати.

Крім того, наставник закарпатської команда сказав, що в разі доведення провини його підопічних, він готовий 1-м піти до в’язниці:

Якщо у них є докази, то нехай ідуть до суду. Це кримінальна справа і нехай займаються вже далі. Що я можу сказати? Якщо вони щось доведуть, то я 1-й піду у в’язницю. З дурнем не можна сперечатися, бо ти опускаєшся на його рівень, а я не хочу опускатися до їхнього рівня. Нехай вони займаються, чим хочуть, а я роблю свою справу і у мене є достатня репутація у футболі, щоб не звертати на це увагу.

Нагадаємо, що минулого туру «Хуст» здобув перемогу над «Поділлям» (2:1).

0
Один коментар до “«1-й піду до в’язниці». Тренер «Хуста» – про звинувачення команди”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*