• 17.05.2024 19:42

Одночасні «Динамо» та «Зоря»: де дивитися, що букмекери

Київське «Динамо» зіграє в плей-оф Ліги конференцій проти турецького «Бешикташа», а луганська «Зоря» – в плей-оф Ліги Європи проти чеської «Славії».

Номінально домашнім для киян стадіоном обрали «Джулешті» в румунському Бухаресті (на прохання головного тренера Мірчі Луческу). Початок зустрічі – о 20:00.

У прямому ефірі гру покажуть телеканал «2 + 2», ютуб-канал FootballHub і платформа «Київстар ТБ».

Букмекери вважають, що турецька команда є фаворитом. Коефіцієнт на успіх «Бешикташа» в сьогоднішньому поєдинку – 2,22, на «Динамо» – 3,55, нічию оцінюють у 3,65.

До того ж «Бешикташ» є явним фаворитом на вихід у групу Ліги конференцій. На стамбульську команду можна поставити за 1,32, тоді як на українську – за 3,55.

У 3-му раунді кваліфікації Ліги конференцій кияни у серії пенальті пройшли грецький «Аріс» (0:1, 2:1), а «Бешикташ» двічі обіграв азербайджанський «Нєфтчі» (3:1, 2:1).

У вищому за рангом турнірі – Лізі Європи – «Зоря» гостюватиме у «Славії». Поєдинок відбудеться на «Еден Арені» у Празі. Початок – о 20:00.

У прямому ефірі матч покажуть телеканал «Уніан», ютуб-канал FootballHub і платформа «Київстар ТБ».

Абсолютним фаворитом сьогоднішньої гри є чеська команда. На перемогу «Славії» можна поставити з коефіцієнтом 1,26, нічия – 6,40, виграш луганців – 12,50.

Так само букмекери не сумніваються у проходженні празького колективу в групу – 1,08, «Зорю» і наступній стадії оцінюють у 7,90.

«Зоря», вигравши минулого сезону бронзу чемпіонату України, автоматично потрапила до плей-оф. «Славія» ж у 3-му раунді кваліфікації вибила «Дніпро-1» (3:0, 1:1).

0
Один коментар до “Одночасні «Динамо» та «Зоря»: де дивитися, що букмекери”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*