• 09.05.2024 14:09

Трофеї «Галичанки» та «Мотора»

Володарями Суперкубка України з гандболу стали львівська «Галичанка» та запорізький «Мотор».

У жіночому матчі грали традиційні суперниці – «Галичанка» зі Львова та «Карпати» з Ужгорода. Зазвичай перемагають львів’янки, так сталося і цього разу, але матч вийшов по-особливому впертим.

Фавориткам довелося переламувати хід протистояння, що складалося не на користь чемпіонок України. «Карпати» добре підготувалися тактично, а мотивації у іграх проти Львова підопічним Бориса Петровського ніколи не бракувало.

Ужгородки вели після 1-го тайму 19:14, а на початку 2-ої половини матчу відірвалися аж на 7 м’ячів – 21:14. Однак «Галичанка» зуміла видати приголомшливе повернення. Команда Віталія Андронова додала надійності в обороні, допомогла і воротарка Миколюк, для якої це дебют у новій команді. Відзначилася й інша новачка «Галичанки» Здріла, яка якісно виконувала 7-метрові, закинувши 5 м’ячів. У складі «Карпат» по 6 голів у активі півсередніх  Кот і Слободян. Підсумковий рахунок – 34:27 на користь львівської команди.

У чоловіків трофей виборювали запорізький «Мотор» і «Одеса». Суперники теж подарували певну інтригу, але переміг той, на кого і ставили перед початком гри, – 45:37, гандболісти із Запоріжжя додали до клубного музею ще один трофей.

Зараз «Галичанка» виступає в польській суперлізі, де минулого сезону стала 6-ою. Львівські гандболістки є 9-разовими чемпіонками України та 6-разовими володарками Кубка України.

«Мотор» попередній сезон виступав у 2-ій німецькій бундеслізі та чемпіонаті України. В українській національній першості запорізька команда здобула 11-ий титул.

0
Один коментар до “Трофеї «Галичанки» та «Мотора»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*