• 14.05.2024 07:43

Cкандал: перенесення матчу «Рух» – «Дніпро-1» без згоди львів’ян

21 Сер 2023, 13:13 , ,

Львів’яни розсердилися через можливе перенесення гри.

В українській прем’єр-лізі назріває черговий скандал. Цього разу своє невдоволення відкрито висловили представники львівського «Руху», які були шоковані тим, що їхній матч з «Дніпром-1» планують перенести без їхньої ж згоди. Слово взяв технічний директр клубу Олександр Чабан:

Керівництво «Дніпра-1» неофіційно звернулося до нашого клубу. Спочатку хотіли перенести матч зі Львова до Ужгорода. А коли отримали відмову, вирішили за допомогою УПЛ взагалі перенести матч на невизначений термін.

Представники «Дніпра-1», скоріш за все вирішили скористатися новою нормою регламенту УПЛ, згідно з якою представники України в єврокубках можуть переносити ігри без згоди іншої сторони. Однак і тут, на думку Олександра Чабана, є нюанси.

Така норма дійсно прописана в регламенті. Вона шляхом маніпуляцій тишком-нишком була просунута «Шахтарем» і керівництвом УПЛ. Це питання регламенту, як і деякі інші норми, свідомо не виносились на широке обговорення клубами.  УПЛ замість захисту інтересів лііги, неприховано лобіює інтереси Шахтаря та інших учасників єврокубків.

Зазначимо, що поєдинок 5-го туру української прем’єр-ліги «Рух» – «Дніпро-1» попередньо має відбутися 27-го серпня. 

0
Один коментар до “Cкандал: перенесення матчу «Рух» – «Дніпро-1» без згоди львів’ян”
  1. Рух набрав хорошу форму і переноси їм нідочого!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*