• 14.05.2024 02:54

Остаточний відхід: Красніков покинув «Дніпро-1»

16 Сер 2023, 18:54 ,

Одіозний функціонер більше не працює у дніпровському клубі.

Спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков залишив свою посаду.

Про це у своєму твітері повідомляє журналіст Ігор Циганик, посилаючись на особисту розмови зі самим фахівцем.

«Після того як команду залишив Іґор Йовічевіч та сім футболістів основного складу, я вважаю, нам вдалося сформувати боєздатну команду, яка до останнього боролася за перемогу у чемпіонаті, пробилася до весняної стадіії єврокубків. Якби вдалося виграти чемпіонат, вважав би для себе сезон успішним! На сьогоднішній момент у Дніпрі залишилася команда, яка і цього сезону готова боротися з чемпіонство!

Після закінчення сезону, я довго розмірковував над цим рішенням, але вважаю його абсолютно вірним, бо більшого, ніж я дав, на сьогоднішній момент «Дніпру-1» я дати не можу. І тому звернувся до генерального директора Андрія Русола з проханням звільнити мене з посади спортивного директора.  Вважаю, що на сьогоднішній момент у клубі є достатньо фахівців, які зможуть підняти команду на якісно новий рівень.

Я дуже вдячний вболівальникам клубу, керівництву «Дніпра-1», головному тренеру та усьому тренерському та адміністративному штабу, і особливо гравцям команди «Дніпро-1», які, на мій погляд, минулого сезону зробили неможливе. Бажаю дніпровському клубу великих перемог. Найближчим часом я планую повернутися до роботи в «Металісті», – цитує Краснікова Циганик.

Раніше повідомлялося, що покинути свою посаду може ще й головний тренер команди Олександр Кучер.

0
Один коментар до “Остаточний відхід: Красніков покинув «Дніпро-1»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*