• 29.04.2024 11:58

Білий назвав причини переходу до «Руху-2»

15 Сер 2023, 13:59 , ,

33-річний футболіст висловився про повернення до Львова.

Захисник «Руху-2» Максим Білий в інтерв’ю «Українському футболу» прокоментував своє рішення перейти до команди другої ліги та поділився своїми функціями у лавах «жовто-чорних».

Насамперед, я гравець в команді. Що стосується тренерських зобов’язань, то це більше про підказки на полі, індивідуально по гравцях. Також ми радимось з головним тренером стосовно тренувань, можливого стартового складу на гру. Пропозиції були, але деякі клуби відмовлялись через те, що я не у формі.  Попередньо на мене виходили, але бачили, що я не мав фактично ігрової практики останнім часом, то відмовлялись від мене та обирали інших гравців. Тому, коли стало відомо, що утворилась команда «Рух-2», мене набрав головний директор клубу. Я з ним в дуже хороших стосунках. Він запропонував мені таку роботу, – сказав Білий.

Крім того, Білий висловився про роботу тренером у львівській команді та розповів, чим допомагає наставнику Володимиру Безуб’яку.

Рано чи пізно мені все одно довелось би завершувати з футболом, а тренерська робота мені дуже імпонує, вона є цікавою. Я відчуваю і бачу себе тренером, тому такий плавний перехід з ігрової кар’єри в тренерську мені підходить. Також у Львові вже давно живе моя сім’я, діти ходять тут до школи, є всі умови.  В академії створені фантастичні умови, тому я подумав, порадився зі сім’єю та вирішив, що на цю мить це для мене найкращий варіант. Я також допомагаю в команді U-17 в академії головному тренеру. Тому зараз в мене роботи вистачає. Мені цікаво працювати з молодими гравцями, – додав Білий.

Нагадаємо, що весняну частину минулого сезону Білий провів у одеському «Чорноморці».

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*