• 08.05.2024 08:35

Уболівальникам «Карпат» не варто перейматися – Мирон Богданович виконає завдання та виведе «зелено-білих» у прем’єр-лігу.

На тлі опонентів-тренерів він виглядає гросмейстером проти першорозрядників. Мирон Маркевич здатен вигравати навіть матчі, які апріорі не є виграшними. Як приклад – сьогоднішній поєдинок в Івано-Франківському. «Карпатці» дотиснули «прикарпатців» завдяки пенальті наприкінці гри. Маловідомий арбітр із Черкаської області Євген Цибулько «добре» виконував роботу та побачив фол в епізоді, де його мало хто міг би помітити.

А більшого й не треба. Ну, хіба що проігнорувати епізод після цього, коли Хомі заплутали ноги у штрафному майданчику «Карпат». Але хіба ж там було порушення? Та яке?.. А дрібні свистки в центрі поля впродовж гри, які здебільшого «гуділи» на користь гостей? Та це ж неістотні моменти, які, напевно, не впливали на гру…

Словом, ті, хто мали виграти, – виграли. «Карпати» повинні підвищитися в класі, муніципальному «Прикарпаття» (міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків із якимось відчуженим виразом обличчя сидів поблизу тренерських лав під час гри) таке непосильно. Все логічно, все закономірно. Тільки якийсь осад залишився… Не знаєте, чому?..

… Після матчу в редакцію «СПОРТИВКИ» зателефонував один з уболівальників «Карпат» (не з тих, що на «МОРОЗі», а нормальних) і розпачливо сказав:

Та це ж та сама гра, що за Тлумака.

Ми ж заспокоїли його та запевнили, що зараз усе по-іншому: досвідчений Мирон Маркевич – не самозакоханий Андрій Тлумак, який добре не відав, як засвоїти великі кошти, які звалилися на нього. Мирон Маркевич знає, що робить.

Але осад залишиться…

Епізод із призначенням пенальті та його виконанням – на сторінці «СПОРТИВКИ» в телеґрамі

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*