• 16.05.2024 13:17

«УПЛ ТБ» без «Megogo»: «Рух» створив канал та запросив клуби

26 Лип 2023, 16:55 , ,

Львів’яни вирішили діяти самотужки і створили свій канал.

«Рух» опублікував на своєму сайті офіційну позицію клубу щодо проєкту «УПЛ ТБ».

«Рух», який тривалий час послідовно відстоює ідею обʼєднання усіх клубів УПЛ і створення «УПЛ ТБ» в інтересах усіх клубів-учасників проєкту, прийняв рішення не брати участь у фінансуванні нашим клубом приватного бізнес-проєкту «Меґоґо». Частина клубів УПЛ вирішила йти далі у колаборації з медіасервісом. На умовах повного фінансування виробництва власних матчів і всіх інших витрат, повʼязаних з розміщенням готового продукту на ОТТ-платформі «Меґоґо». 

Ми пропонували і навіть благали клуби створити власну компанію під назвою «УПЛ ТБ» і самим створювати та розвивати власний продукт. Не віддаючи цю унікальну можливість у треті руки. Заради обʼєднання клубів ми навіть були готові з власних коштів і ресурсів профінансувати продакшн матчів усіх клубів-учасників «УПЛ ТБ». Також готові були інвестувати кошти у розвиток виробничих потужностей та засобів дистрибуції продукту. Але клуби вирішили піти шляхом найменшого спротиву, віддавши проєкт на відкуп заангажованим менеджерам стороннього приватного бізнеспроєкту і тим, хто біля них присусідився. Не маємо на меті більше тратити свій час, зусилля та ресурси для того, аби переконувати клуби в правильності шляху, обраного і визначеного робочою групою клубів УПЛ зі створення «УПЛ ТБ».

Ми не збираємось робити жодних демаршів чи скандальних виходів з проєкту. Хоча деякі діячі нас і намагаються до цього підштовхнути, спровокувати та позбутись. Ми будемо в цьому проєкті до кінця, щоб своїми діями і вчинками довести клубам, що вони зробили помилковий вибір, довірившись і піддавшись на приманку талановитих «професіоналів». Ми будемо й далі послідовно йти шляхом, який напрацювала робоча група клубів УПЛ зі створення «УПЛ ТБ» і слідувати розробленій нею концепції.

Щоб не порушувати гармонію та ідилію, яка нині воцарилась між деякими клубами, лігою і «Меґоґо», ми вирішили відійти убік і почати рухатись паралельним курсом. Ми будемо всіма доступними нам засобами і методами створювати та розвивати продукт під назвою «УПЛ ТБ». Навіть усвідомлюючи, що на цьому етапі можливо доведеться діяти самим. Вже створено ютуб-канал «УПЛ ТБ», на якому будуть транслюватись усі домашні матчі «Руха», буде запропоновано глядачам і різноманітний супровідний контент. Будемо старатись підняти на найвищий рівень стандарт зйомки і показу продукту.

Також проведемо переговори зі всіма зацікавленими телеканалами і платформами, які мають бажання розмістити у себе даний продукт. Вважаємо, що лише власним прикладом і власним успішним кейсом та шляхом, а не потоком шумних і галасливих фраз, ми зможемо переконати опонентів і тих, хто сумнівається.

«Рух» жодним чином не претендує на монопольне чи якесь особливе становище у цьому проєкті. Будь-який клуб УПЛ, який зараз чи з часом виявить бажання приєднатись до нашої спільної ідеї, буде прийнятий у проєкт на абсолютно паритетних засадах та рівноправних умовах. Ласкаво просимо.

«Рух» залишається у проєкті «УПЛ ТБ», залишається його ідейним прихильником і послідовником. На жаль, змушені констатувати, що з проєкту «УПЛ ТБ» станом на сьогодні вийшли 12 клубів УПЛ і стали під знамена проєкту «Меґоґо ТБ». Дуже сподіваємось, що ці клуби найближчим часом усвідомлять той рівень маніпуляцій та обману, за допомогою яких їх втягнули в проєкт імені Меґоґо. І повернуться лицем до ідеї створення УПЛ ТБ, яка нещодавно вперше в історії УПЛ змогла обʼєднати 13 клубів», – сказано в заяві львівського клубу.

0
Один коментар до “«УПЛ ТБ» без «Megogo»: «Рух» створив канал та запросив клуби”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*