• 09.05.2024 20:28

Оцінки «Дніпру-1» за матч проти «Панатінаїкоса»

«Дніпро-1» програв 1-ий матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Панатінаїкосу» 1:3.

Оцінюємо дії футболістів за 5-бальною шкалою.

Володимир ТАНЧИК – 4,2. Зробив те, що від нього очікували. Вийшов на заміну, пожвавив гру та ще й забив, класно прочитавши ситуацію.

Олександр КАПЛІЄНКО – 4,0. Спочатку непомітний після появи на полі, помилявся. А потім став автором результативної передачі та ще й ледь не забив 2-ий м’яч у компенсований час.

Домінґо БЛАНКО – 3,9. Найактивніший гравець команди в 1-му таймі. Найбільше пресингував захист суперника, відбирав м’яч і створював гостроту. Діяв і в центрі поля, і на лівому фланзі. По перерві вже виглядав дещо втомленим.

Олексій ГУЦУЛЯК – 3,9. У плані активності та гостроти хороший поєдинок видав півзахисник. Але в завершальній фазі хотілося би більшої впевненості.

Василь КРАВЕЦЬ – 3,8. З його флангу греки особливо нічого не створили. А лівий захисник ще й ходив уперед і видав декілька хороших передач.

Олександр СВАТОК – 3,7. Його участь у матчі до останнього залишалася під питанням. Та вийшов, поки міг, стримував суперників. Непогано розпочинав атаки.

Артем ДОВБИК – 3,7. Від форварда очікували більшого. Але він виглядав дещо вайлуватим, не використавши декілька напівмоментів. Більше сконцентрований, аби підігравати партнерам, аніж вирішувати долі епізодів.

Валентин РУБЧИНСЬКИЙ – 3,7. На початку гри розгублений. А потім втягнувся та регулярно брав участь у небезпечних випадах на ворота опонентів.

Едуард САРАПІЙ – 3,6. Загалом непогано. Та під час 1-го взяття воріт його помилка стала ключовою.

Руслан БАБЕНКО – 3,6. Діяв надто відірвано від 2-ох інших центральних півзахисників. Більше грав назад, аніж вперед. Не дограв до кінця під час 2-го гола.

Володимир АДАМ’ЮК – 3,6. Добре ввійшов у гру. Позаду більш-менш надійно, став співавтором єдиного гола «Дніпра-1».

Ігор КОГУТ – 3,5. Вийшовши на поле, перебував у вирі боротьби. Та чогось особливого створити не зумів.

Олег ГОРІН – 3,4. Провів небагато часу на полі, але частково вписався в гру команди.

Максим ТРЕТЬЯКОВ – 3,4. Не міг знайти себе на полі. І в центрі поля не надто виходило, і на фланзі не особливо вдавалося.

Яків КІНАРЕЙКІН – 3,3. Звинувачувати молодого голкіпера в пропущених м’ячах, мабуть, не варто, однак жоден із них не такий, що не можна було виручити. Всі 3 удари в площину його воріт стали результативними.

Денис МІРОШНИЧЕНКО – 3,3. Попереду більш-менш гострий. Однак його безпосередня та чи не найбільша вина є у всіх пропущених м’ячах.

0
Один коментар до “Оцінки «Дніпру-1» за матч проти «Панатінаїкоса»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*