• 15.05.2024 16:32

За бюджетні гроші: про Поворознюка знімуть серіал?

20 Лип 2023, 0:12 ,

Прототип головного героя дуже нагадує одіозного функціонера.

Кілька годин тому стало відомо, що телеканали «Дом» та «UATV» знімуть серіал із робочою назвою «СМТ Інгулець» за продюсерства відомого телеведучого Юрія Горбунова про двох айтішників, що зустрінуться на Кіровоградщині із фермером Олексієм Паровозом за прізвиськом «Батя».

При цьому варто зазначити, що на зйомки цього серіалу виділили аж 33 мільйони гривень державного бюджету.

Синопсис: «Два талановитих айтішники Максим та Данило втікають з фронтового Харкова і по дорозі на Львів опиняються на Кіровоградщині в смт. Інгулець, де всім керує фермер Олексій Паровоз за прізвиськом «Батя». Програмістів записують до місцевої самооборони та призначають чергувати на місцевий блокпост і час від часу працювати на фермі».

Нардеп Володимир Ар’єв у своєму дописі на фейсбуці припустив, що в одному з героїв може вгадуватися президент «Інгульця» Олександр Поворознюк, адже прототип головного героя серіалу дуже нагадує саме його.

Є сильна підозра, що головним героєм буде улюбленець коломойського телебачення, власник «Інгульця», аграрій Олександр Поворознюк. Той самий, який матюкає все навколо, крім Зеленського, якого він любить. Це, звісно, припущення, але після серіалу «Слуга народу» нічому не здивуюсь. Народу втулять новий образ — малограмотного, агресивного, балакучого невігласа. І народ за це тепер заплатить зі своєї кишені, – написав нардеп.

Словом, ініціатива щодо такого серіалу спричинила велике народне невдоволення. Відтак, тепер вже невідомо, чи після такої реакції суспільства наважаться його знімати…

0
Один коментар до “За бюджетні гроші: про Поворознюка знімуть серіал?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*