• 18.05.2024 19:20

Гол Руслана Непейпієва приніс перемогу львів’янам у спарингу з «Минаєм» – 0:1.

1-ий тайм минув за перевагу «рухівців», які за рахунок пресингу змогли дещо скувати футболістів закарпатської команди та загалом виглядали впевненіше.

Команди жваво розпочали гру. На 3-ій хвилині воротар львів’ян Герета здійснив сейв, відбивши удар Твердохліба. У відповідь пробивав Карабін, його удар заблокував Нємчанінов, а далі воротар «Миная» Кемкін здійснив сейв після удару Теслюка.

А потім забив Непейпієв, який здійснив стрімкий рейд лівим флангом і пробив у дальній кут воріт – 0:1. «Жовто-чорні» мали чудовий шанс подвоїти перевагу після перерви, однак Карабін не реалізував пенальті, не перегравши голкіпера Кемкіна.

Команди розпочали гру в таких складах:

«Минай»: Кемкін, Солдат, Кравчук, Нємчанінов, Булеза, Петько, Ралюченко, гравець на перегляді, Одарюк, Твердохліб, Вишневський

«Рух»: Герета, Холод, Товарницький, Кітела, Мисик, Пастух, Карабін, Столярчук (Бойко, 30), Непейпієв, Альваренґа, Теслюк

У 2-му таймі на поле в «Миная» вийшли Дмитрук, Рогозинський, Вітенчук, Панасенко, Голуб. І закарпатці після перерви діяли вже активніше.

Згодом у закарпатців Одарюка замінив Гечев, а у львів’ян замість Непейпієва вийшов Касарда.

Гості вміло захищалися та довели справу до перемоги, а закарпатці свої атакувальні спроби змарнували.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*