• 30.04.2024 02:56

«Смійся гучніше – мрій більше!» Джекі, сексуальне обличчя НХЛ

10 Лип 2023, 11:07 , , ,

Журналістка, ведуча, кореспондентка, прихильниця хокею та реслінгу – Джекі Редмонд.

У Кубку Стенлі НХЛ переміг «Веґас». Але, крім хокеїстів, цього сезону вболівальникам запам’яталася ось ця дівчина. Джекі Редмонд – ведуча NHL Network і NHL on TNT.

Вона народилася 12-го квітня 1987-го року в Торонто: нещодавно їй виповнилося 36 років. Можна припустити, що Редмонд, як і більшість мешканців найбільшого міста Канади, вболіває за «Торонто Мейпл Лівз», але жодного підтвердження цьому знайти не вдалося. Зараз Джекі живе в Нью-Йорку: симпатії до «Рейнджерз» чи «Айлендерз» у її соціальних мережах теж ніхто не виявив.

При цьому Редмонд обожнює хокей із раннього дитинства. Саме таке гобі привело її на спортивне телебачення: зараз вона журналістка, ведуча та кореспондентка каналів NHL Network і NHL on TNT, постійно присутня на аренах у прямому ефірі та веде післяматчеві студії.

А ще дівчина любить реслінґ, тож у вільний від хокею час висвітлює бої промоції WWE. Така жінка однозначно би не загубилася в компанії чоловіків, які постійно теревенять про спорт.

У профілі соціальних мереж Джекі можна знайти її девіз: «Смійся гучніше – мрій більше!» А ще вона, як це не дивно, амбасадор картопляних чипсів.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*