• 04.05.2024 08:15

Відомий тренер різко розкритикував Маркевича

Фахівець вважає львівську команду фаворитом першої ліги.

Відомий тренер Олег Федорчук в інтерв’ю «Українському футболу» виділив «Карпати» головним фаворитом першої ліги.

До ворожки не ходи (сміється). Звісно ж, головний претендент на підвищення у класі, то є львівські «Карпати». У Мирона Маркевича є цілковита довіра з боку керівництва клубу, там люди гроші не рахують. У новому сезоні ми побачимо на відсотків 90 нові «Карпати», – сказав тренер.

Водночас Федорчук висловив побоювання від деякий дій львівського клубу. Зокрема, він не зрозумів включення до тренерського штабу «зелено-білих» Остапа Маркевича, якого несподівано взявся критикувати.

Але всі ці рухи в «Карпатах» ризиковані. Кадрова революція Маркевича може не спрацювати. Сина ще покликав асистентом… Остапу вже давно пора вилізти з під батьківської опіки, розправити крила, а він… Маркевич-молодший взагалі не зовсім гарно, як чоловік, повівся, покинувши «Маріуполь». Та хай то вже буде на його совісті. От у Мірчі Луческу син Разван ‒ вже скільки років сам повноцінно працює? Багато. Тренував дуже пристойні команди ‒ «Рапід», збірну Румунії, а зараз грецький «ПАОК». А що Остап Маркевич?, – додав Федорчук.

Нагадаємо, що вчора «Карпати» провели контрольний матч з «Хустом», у якому перемогли 4:2.

0
Один коментар до “Відомий тренер різко розкритикував Маркевича”
  1. Федорчук, нехай дивиться на себе і не заздрить іншому, у нього проявляється українська натура- хай попроситься до луческу в сини!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*