• 21.09.2024 01:12

Туманне майбутнє «Волині»: ніхто не хоче фінансувати

4 Лип 2023, 10:11 ,

Перспективи луцького клубу залишаються туманними.

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» поділився думкою про найближчі перспективи «Волині» повернутися на футбольну мапу України та брати участь у професійній футбольній лізі.

За словами журналіста, після численних невдач головний інвестор луцького клубу Ігор Палиця втратив інтерес до розвитку проекту, тож більше не має наміру фінансувати команду. У той же час інший бізнесменів, які готові утримувати «хрестоносців», також немає.

Наскільки я розумію, головним інвестором «Волині» за останні багато років був Ігор Палиця. Він багато вкладав у цей футбол, став завдання виходу в прем’єр-ліги. Але там спочатку Тлумак, потім Сачко не змогли виконувати це завдання. Там були дуже хороші бюджети, але в якийсь певний момент він сказав: «Стоп». Це сталося перед війною, – сказав Циганик.

Варто зазначити, що «Волинь» не припинила існування остаточно. За словами журналіста, дитячо-юнацька футбольна школа луцького клубу продовжує функціонувати і достатньо добре фінансується, але про професійний статус «хрестоносців» поки не йдеться.

Палиця сказав, мовляв зараз ми це завдання вирішити не можемо, тому давайте зосередимося на дитячо-юнацькій футбольній школі. І наскільки я розумію, школа працює, вона нормально фінансується. Професійного статусу в луцького футболу поки немає. Чи буде? Ну не знаю. У Палиці було дуже велике розчарування після двох невиходів: найбільший бюджет в першій лізі, а команда не виходить. Це, безперечно, його трохи зупинило. Але це така миттєвість. Якщо буде інвестор – буде професійний статус, ставитися завдання вийти в прем’єр-лігу, буде все гаразд, – додав Циганик.

Нагадаємо, у червні поточного року луцька «Волинь» втратила професійний статус, не повідомивши про намір повернутися або пролонгувати свою відсутність у першій лізі ще щонайменше на один сезон.

0
Один коментар до “Туманне майбутнє «Волині»: ніхто не хоче фінансувати”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*