• 04.05.2024 07:06

«Карпати» підписали екс-підопічного Маркевича-молодшого

Львівський клуб підписав ще одного новобранця.

Футболісти львівських «Карпат» сьогодні, 1-го липня, вирушать на 2-й етап підготовки до нового сезону, який проходитиме в Ужгороді. Львів’яни дислокуватимуться в готельно-спортивному комплексі «Зінедін».

Як повідомляє «Sport.ua», перед від’їздом «зелено-білі» підписали контракт з 22-річним правим захисником Петром Долговим. Він добре знайомий тренеру «Карпат» Остапу Маркевичу, адже грав під його керівництвом, коли той очолював одеський «Чорноморець».

У складі львівської делегації – 25 футболістів, серед яких два бразильці. За інформацією джерела, третій бразилець повинен з’явитися в розташуванні «Карпат» в Ужгороді 2-го липня.

Крім того, видання інформує про те, що центральний захисник «Металіста» Олександр Мизюк майбутній сезон проведе на правах оренди в «Карпатах». 28-річний футболіст вже уклав контракт зі «зелено-білими».

Ще одним новачком львівського клубу став вихованець академії «Металіста» півзахисник Кирило Матвєєв. Минулого сезону 21-річний опорник, який уже поставив підпис під контрактом із «Карпатами», грав у першій лізі за «Кремінь» із рідного Кременчука. Раніше футболіст виступав за «Дніпро» U-19 та «Нікополь».

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*