• 19.05.2024 14:43

Україна втратила перемогу над Іспанією на молодіжному Євро

Підопічні Руслана Ротаня були за крок до перемоги.

Збірна України U-21 зустрічалася з Іспанією у 3-му турі групового етапу молодіжного Євро-2023. Обидві команди ще до старту гри забезпечили собі місце у чвертьфіналі, проте повинні були вирішити те, хто на якому місці завершить виступи на груповій стадії.

Як українці, так й іспанці зробили ротацію складу. Протягом 1-го тайму «Фурія Роха» володіла ініціативою і навіть мала три чудові шанси після помилок наших збірників, але жодного реалізувати не змогла.

А ось підопічним Руслана Ротаня вистачило всього одного моменту, аби відкрити рахунок. Під завісу 1-го тайму Назаренко здійснив ефектний рейд і навісив на В’юника, а той впевнено пробив у ворота з близької відстані та вивів Україну вперед.

Хай там як, одразу по перерві іспанці змогли відновити паритет. При цьому м’яч опинився у воротах української команди після рикошету від Залізка, який у підсумку відзначився автоголом. А надалі, зрівнявши рахунок, Іспанія знову збавила оберти.

На 81-й хвилині Сікан картинно впав у штрафному майданчика суперника, скориставшись тим, що в поєдинку не було ВАР – арбітр призначив пенальті, хоч і суперечливе. До м’яча підійшов Судаков, який впевнено переграв кіпера з позначки та вивів нашу збірну вперед.

На жаль, втримати переможний результат молодіжній збірній України не вдалося. Вже у компенсований час Абель Руїс успішно реалізував свій шанс та вирвав для Іспанії нічию з рахунком 2:2. Цей результат допоміг іспанцям вийти до чвертьфіналу з 1-го місця, а українці – крокують далі з 2-ї сходинки.

0
Один коментар до “Україна втратила перемогу над Іспанією на молодіжному Євро”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*