• 18.05.2024 22:18

«Був диктатором, не цікавився молоддю»: подробиці відставки Вірта

18 Чер 2023, 12:04 ,

З’явилася детальніша інформація про звільнення екс-наставника рівнян.

Ведучий «KDK» Сергій Болотніков надав інформацію щодо процесу припинення співпраці «Вереса» та головного тренера Юрія Вірта.

З тієї інформації, що є на поверхні, і те, що я дізнався, поспілкувавшись з кількома людьми, можна скласти таку картину: «Верес» був незадоволений Віртом вже давно. Йому віддали всі трансфери. Він вирішував, кого запрошувати в команду. Всіх гравців, кого він хотів, «Верес» запросив – окрім одного. Він взагалі не цікавився молоддю. Не був на жодному матчі U-19, жодного разу не спілкувався з тренером U-19. Це дуже дивна поведінка для такої команди, якій потрібно підтягувати молодь, – сказав Болотніков.

За даними журналіста, були й інші причини відставки. Зокрема, Вірт начебто ледь не ввів у команді диктатуру, взагалі не спілкуючись зі своїми колегами-менеджарами. Водночас результати команди були, делікатно кажучи, не найкращими.

Третій момент – він був таким диктатором у команді. Він ні з ким не спілкувався, ні з менеджерами, ні з гравцями. Він себе поводив дуже вперто, не був на одній хвилі зі всіма. І четвертий – результату до останнього матчу не було, – додав Болотніков.

Нагадаємо, що на місце Вірта у «Верес» прийшов колишній головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко.

0
Один коментар до “«Був диктатором, не цікавився молоддю»: подробиці відставки Вірта”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*