• 18.05.2024 08:12

Керманич нашої національної команди відреагував на звитягу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над Північиною Ірландією.

– Це була дуже важлива та важка гра. Ми не мали достатньо часу, щоб добре підготуватися. Але я вдячний гравцям, бо після першого тайму ми показали інший рівень футболу. Дуже важливимb є три очки. Готуватимемося до Мальти.

– Що було з командою у перші 50 хвилин& Які аргументи ви знайшли у перерві для гравців?

– Північна Македонія грала дуже якісно. У них дуже серйозний склад та досвідчені футболісти. Там немає жодного гравця молодше 21 року. У першому таймі вони контролювали гру, але після першого тайму ми перебудувалися, Забарний забив важливий м’яч, і ми були впевнені у своїх силах.

– Чи не був зайвим матч із Німеччиною?

– На мій погляд, якщо дивитися на перший тайм, то, мабуть, був цей матч зайвим. Але він дуже важливий для України. Я вдячний Німеччині, яка допомогла. Дивлячись на результат, вважаю, що була не зайвою.

– Македонська збірна перші 50 хвилин грала чудово, забила два м’ячі. Що сталося згодом?

– З 45-ї хвилини ми почали діяти дуже інтенсивно. Після першого голу ми повірили, що можемо перемогти. Перерва була дуже важливою. Гравці переосмислили, що потрібно робити на полі у другому таймі.

– Що скажете про Коноплю?

– Він не лише підключався до атаки та забив гол. Він також упевнено зіграв у обороні. Конопля сьогодні один із героїв матчу.

– Як ви оціните підготовку команди?

– Ми працюємо лише п’ять днів і за цей час зіграли два матчі. Це дуже мало. Так, ми багато пропускаємо, будемо над цим працювати. Але ми багато й забиваємо. Більш важливо вигравати та забирати очки. Думаю, що у наступних матчах наші гравці діятимуть інтенсивніше.

– Що ви порадили гравцям у перерві?

– Змінити темп грати. Нам треба було грати інакше. Були й інші поради, але ця була найважливіша.

– Матвієнко помилився з Німеччиною і сьогодні.

– Головне, що ми виграли. Усі помиляються, але дуже важливо, щоб команда допомагала. Зараз не треба говорити про якихось окремих гравців. Сьогодні на полі була команда.

0
Один коментар до “Сергій РЕБРОВ: «Була дуже важка гра»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*