• 06.05.2024 01:30

Сергій РЕБРОВ: «Не вважаю нас фаворитами з Північною Македонією»

Керманич української збірної відповів на запитання журналістів.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров перед матчем відбору Євро-2024 із Північною Македонією поспілкувався з представниками медіа.

– Ця команда вибила Італію у стиках кваліфікації ЧС-2022. Ми дуже серйозно ставимося до цієї гри. Також вони обіграли Німеччину на виїзді, тому ми маємо поважати суперника, але й маємо думати про свою гру. Завтра важливо буде сконцентруватися на своїй грі, проаналізувати ті помилки, які ми зробили в матчі з Німеччиною, виходити та грати у футбол.

– Коли ви відпустите Судакова, Мудрика та Трубіна? І чи буде Забарний?

– Ми домовилися, що використовуватимемо цих гравців в обох матчах (кваліфікації Євро-2024), тому після гри з Мальтою ми подивимося. А щодо Іллі, він сам вирішує це питання, я не проти, щоб він грав за молодіжну збірну. Це питання між тренером та самим гравцем.

– Ви завтра – фаворити? І на що очікуєте тактично від зустрічі?

– Я не вважаю, що ми будемо фаворитами. Ми гратимемо на виїзді проти міцної команди, яка продемонструвала це в останніх зустрічах. Ми маємо показати на полі, що ми є фаворитами. Завтра буде інша гра, ніж із Німеччиною, бо ми розуміємо, з ким граємо. Розуміємо силу Північної Македонії, але як я вже казав – ми повинні розуміти, як самі гратимемо. Я чекаю на дуже важку гру. І вважаю, що наші гравці готові до такої гри.

– Розкажіть про психологічний стан Мудрика.

– Він у стабільному психологічному стані. Усі гравці помиляються, особливо у цьому віці.

– Наскільки схожими завтра будуть завдання Степаненка? Якщо порівнювати його роботу проти Кіміха з Німеччиною та наявність Ельмаса у Північній Македонії.

– Ми не грали персонально (з Кіміхом – прим.). Збірна Німеччини це не лише він. Коли грають разом у середині Кімміх та Ґорецка – це справжня сила. Ми розуміємо, що Ельмас справді лідер, але там є кілька гравців, які дуже добре працюють із м’ячем, і ми повинні звернути увагу і на них.

– Через травми не зіграють завтра Бондар та Пихальонок. Чи є ще кадрові проблеми, який стан у Миколенка, який попросив заміну через біль у коліні в матчі з Німеччиною?

– Є певні пошкодження, але це пошкодження, які були отримані ще раніше. Це не пошкодження, які вони отримали в тренувальному процесі. Миколенко відчуває себе абсолютно нормально, він готується до гри. В нього є інші проблеми, але я впевнений, що це не стосується наступних зустрічей. Всі хлопці здорові та готові грати завтра.

0
Один коментар до “Сергій РЕБРОВ: «Не вважаю нас фаворитами з Північною Македонією»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*