• 17.05.2024 16:54

«Рух», «Верес» та ще кілька клубів отримали покарання

Низка українських клубів змушені заплатити штраф.

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив низку важливих рішень щодо команд-порушників. Під «роздачу» потрапили «Рух», «Полісся», «Верес», «Минай» та «Чорноморець».

За незабезпечення громадського порядку та безпеки під час матчу 27-го туру чемпіонату юнацьких команд між «Рухом» та «Львовом» (вболівальник, що вибіг на поле, вдарив арбітра у живіт), «Рух» зобов’язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 тисяч гривень, повідомляє офіційний сайт УАФ.

За порушення додаткових заходів безпеки для організації та проведення матчів в Україні в умовах воєнного стану, а саме – за повторне порушення вимог щодо проведення матчу без глядачів: «Полісся» оштрафовано на 100 тисяч гривень (матч 8-го туру першої ліги проти «ЛНЗ»), а «Верес» має викласти по 50 тисяч за поєдинки проти «Шахтаря» та «Динамо» (27-й та 29-й тури УПЛ відповідно).

Подібні покарання отримали також «Минай» (гра 28-го туру проти «Руху») та «Чорноморець» (матч 27-го туру проти «Миная»), і мають сплатити по 20 та 10 тисяч відповідно.

Окрім того, індивідуальні штрафи у вигляді дискваліфікації заробили захисник «Вереса» Василь Курко та захисник «Інгульця» Дмитро Нагієв. Обидва відсторонені на три матчі (один з яких – умовно) за жорстоку поведінку у матчі 30-го туру УПЛ.

Нагадаємо, на час дії воєнного стану всі кошти від штрафів перераховуються на платформу «United24».

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*