• 04.05.2024 12:14

Комфортна перемога Ферстапена

28 Тра 2023, 17:34 ,

Макс тріумфував у Мрнте-Карло і суттєво зміцнив своє лідерство у чемпіонаті.

Насправді найважливіший момент відбувся у кваліфікації, коли Серхіо Перес врізався у відбійники – у підсумку мексиканець посів останнє місце, oо в Монако звичуть як вирок – обганяти тут дуже складно, жодні DRS не допоможуть.

Замість Чеко конкуренцію Ферстапену склав Фернандо Алонсо. У кваліфікації Макс перебив його результат лише на останньому секторі. Пристойно провів іспанецб і перегони, до атак не вдавався, але й не відпускав далеко лідера чемпіонату. А от коли пішов дощ за 25 кіл до фінішу Фернандо перемудрував – він не став переходити на проміжну ґуму, а замінив шини на сліки. І помилився. Тут же іспанець був змушений ще раз їхати на піт, повернувшись на трасу у 20 секундах позаду Ферстапена.

Тож фінішував Ферстапен спокійно, без зайвих нервів. Щоправда, важко уявити, щоб він програв позицію в Монте-Карло, але у дощ всяке могло трапитись. Найголовнішим же для Макса є провал його напарника Серхіо Переса, який так і не зміг потрапити в очки. Тепер розрив між ними складає 39 пунктів – уявити, що мексиканець зможе їх ліквідувати, складно. Етапів попереду ще дуже багато, але чемпіона передбачити можна вже.

0
Один коментар до “Комфортна перемога Ферстапена”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*