• 17.05.2024 01:06

П’ятов – у тренерському штабі Реброва в збірній?

24 Тра 2023, 11:26 ,

Тренерський штаб збірної продовжує формуватися.

Раніше була інформація, що Сергій Ребров – однією ногою новий головний тренер збірної України. Була інформація, що про призначення 48-річного фахівця повинні оголосити до кінця поточного тижня, проте ситуація змінилася і дата анонсу дещо змістилася.

Як стало відомо пізніше, презентація нового керманича збірної України Реброва та його штабу відбудеться 30-го травня. Очікується, що 28-го травня, наступного дня після фінального матчу кубка ліги ОАЕ з «Аль-Шарджою», українець та його помічники попрощаються з «Аль-Айном», а вже наступного дня прибудуть до Києва. Відзначається, що ніякого «плану Б» немає, але все може зміститися максимум на добу.

Щодо штабу Реброва, то на цю тему є певна оновлена інформація. Іспанці Вісенте Ґомес та Альберто Босх, а також аналітик «Дніпра-1» Гліб Платов, як і передбачалося, все-таки увійдуть до тренерської команди Сергія Станіславовича. А ось з наставником воротарів ситуація значно складніша, ніж це очікувалося…

На сьогоднішній день представник «Полісся» Рустам Худжамов досі вважається головним кандидатом на потрапляння до штабу, саме його і лобіюють в Українській асоціації футболу. Проте, за даними «ВЗБІРНА», цю роль може взяти на себе чинний кіпер «Шахтаря» Андрій П’ятов. Подейкують, що 38-річний воротар може оголосити про завершення ігрової кар’єру і розпочати свій тренерський шлях у національній команді. Хоча, знову ж таки, все це поки перебуває на рівні чуток.

Хай там як, найближчими днями це питання повинні вирішити. Як наслідок, вже 5-го червня національна збірна України повинна вперше зібратися на чолі з Ребровим і його помічниками та розпочати підготовку до червневих матчів відбору Євро-2024 проти Північної Македонії (16-го червня) та Мальти (19-го червня).

0
Один коментар до “П’ятов – у тренерському штабі Реброва в збірній?”
  1. Не має різниці,хто увійде в тренерський штаб, головне, щоб був результат хороший!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*