• 19.05.2024 23:48

Кварцяний-тренер: є бажання працювати

23 Тра 2023, 20:40

69-річний фахівець готовий повернутися до тренерської діяльності.

Ще не так давно в одному з номерів «СПОРТИВКА» цитувала колишнього головного тренера «Волині» та низки інших команд Віталія Кварцяного, який відверто зізнавався, що не має наміру повертатися до тренерської діяльності. Проте минуло всього декілька місяців, як екстравагантний український фахівець в інтерв’ю «FanDay» висловив кардинально протилежну думку.

А що ж вплинуло на таку різку зміну поглядів 69-річного спеціаліста? Як розповів сам Віталій Володимирович, нещодавно він відвідав тренування однієї з команд, яка бере участь у чемпіонаті Волинської області. Там Кварцяному випала нагода провести заняття з молодими футболістами, в процесі якого він відчув ностальгію і вирішив, що все-таки іще не сказав свого слова в українському футболі у ролі тренера.

Нещодавно був на тренуванні обласної команди, там грають молоді хлопці. Я підійшов до головного тренера і говорю: «Давай я щось підкажу хлопцям». Мені дозволили. З футболістами я говорив культурно та обережно, бо вони молоді, по 18-19 років, і вразливі, але я побачив у них перспективу. Хочу сказати, що я так завівся. У мене був розрив зв’язок, я не міг бігати, а лише ходив. Але на тренуванні я побіг, забувши, що маю травму і скільки мені років. Я отримав великий кайф. У цей момент я знову відчув себе тренером і десь усередині спалахнула іскринка, – розповів Кварцяний.

Раніше Віталій Володимирович казав, що хотів би працювати в амбітному колективі, що ставить перед собою високі цілі. Зараз же 69-річний фахівець заявив, що залюбки готовий у майбутньому очолити рідну для себе «Волинь», якщо в неї з’являться хороші спонсори.

Чи готовий я розглянути варіант з «Волинню», якщо у клубу з’являться хороші інвестори, які відродять команду, і запросять мене на посаду головного тренера? Сто відсотків! Я впевнений, що ще можу змінити щось на краще в українському футболі. Як я говорив раніше, я дивлюся всі матчі. Багато хто каже, що наш чемпіонат не цікавий, але я кайфую, – висловився Кварцяний.

Нагадаємо, за свою тренерську кар’єру 69-річний фахівець встиг попрацювати з луцьким «Торпедо», «Волинню» (4 рази), хмельницьким «Поділлям» (двічі), запорізьким «Металургом» (двічі), «Кривбасом» та польським «КСЗО». Мабуть, більшість українських вболівальників хотіли б, щоб найближчим часом послужний список клубів Віталія Володимировича поповнився…

0
Один коментар до “Кварцяний-тренер: є бажання працювати”
  1. Було би, цікаво,слухати його після матчиве інтерв’ю!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*