• 21.05.2024 13:18

Львів’яни без УПЛ? Нищівна поразка «Карпат», перемога «Металурга»

Ще одна невдача львів’ян, мінімальна звитяга запоріжців.

У першій лізі паралельно відбулися два матчі, в яких взяли участь команди, що продовжують боротися за вихід до елітного дивізіону: «ЛНЗ» вдома приймав «Карпати», а «Металург» зустрічався із «Епіцентром».

У поєдинку в Черкасах «карпатівці» зазнали чергового фіаско. Підопічні Андрія Тлумака програли «ЛНЗ» з рахунком 1:4, пропустивши від Галенка, Савіна, Бойка та Долінського. Львів’яни же відповіли лише голом Рябова, а останні 20 хвилини догравали у меншості після вилучення Приймака.

У той же час у Моршині «Металург» вирвав дуже непросту звитягу над гостями з Кам’янця-Подільського. Долю зустрічі визначив єдиний гол Басова на 77-й хвилині, який приніс запорізькій команді мінімальну перемогу – 1:0.

Враховуючи такі результати, шанси «Карпат» на вихід до Української прем’єр-ліги стали мізерними. «Металург» відірвався від львів’ян вже на 3 очки і навіть якщо команди зрівняються за заліковими балами, то різниця голів значна краща у «червоно-чорних» (за очними іграми у них нічия).

Таким чином, «зелено-білим» потрібно в останньому турі перемагати із непристойним рахунок «Оболонь» і сподіватися на те, що «Нива» переможе колектив із Запоріжжя. Всі розуміють, що це практично нереально, тож наступного сезону «Карпат» в УПЛ, найімовірніше, не буде…

0
Один коментар до “Львів’яни без УПЛ? Нищівна поразка «Карпат», перемога «Металурга»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*