• 21.09.2024 14:54

Скрипник та «Ворскла»: кінець союзу?

22 Тра 2023, 11:28 ,

Полтавський колектив може змінити керманича.

Лишень влітку Віктор Скрипник очолив «Ворсклу», замінивши на цій посаді свого давнього товариша Юрія Максимова. Попри величезні сподівання і плани клубу, на сьогоднішній день полтавська команда зберігає мінімальні шанси на вихід до єврокубків, а про очікувані 3-тє чи 4-те місце не йдеться навіть близько.

Враховуючи це, майбутнє Скрипника у стані «біло-зелених» виглядає вкрай туманним. Подейкують, що в полтавському клубі вже навіть ухвалили рішення розпрощатися з 53-річним фахівцем по завершенні поточного сезону. У «Ворсклі» вважають, що, враховуючи рівень зарплати наставника, результати, делікатно кажучи, бажають кращого.

При цьому варто відзначити, що співпрацею не задоволена ані «Ворскла», ані сам Скрипник. Якщо полтавців просто не влаштовує результат, то керманич розчарований тим, що керівництво не дотримало обіцянки щодо посилення. Коли коуч приходив у клуб, йому обіцяли дуже якісне зміцнення складу і стабільне фінансування, але після того, як президент клубу Костянтин Жеваго зіштовхнувся з навколофутбольними проблемами, із цим виникли труднощі.

За інформацією журналіста Михайла Співаковського, рішення щодо припинення співпраці зі Скрипником від «Ворскли» є остаточним. Єдиною інтригою в цьому питанні є те, яким же саме чином сторони розійдуться, адже сума компенсації у контракті тренера за розірвання угоди дуже немала.

Наразі майже відсутній чіткий контакт між керівництвом та головним тренером. За моєю інформацією, Скрипник покине Ворсклу. Єдине питання полягає у величезній сумі компенсації – півмільйона, не гривень. Цікаво, як сторони розходитимуться сторони в цій ситуації, – висловився медійник Співаковський.

Відзначимо, що «Ворскла» під керівництвом Скрипника провела 27 матчів, набрала 36 очок і посідає 6-те місце у турнірній таблиці чемпіонату України із відставанням від єврокубкової зони у 6 залікових пунктів за три тури до фінішу. І справді, після приходу 53-річного фахівця не такий результат очікувався…

0
Один коментар до “Скрипник та «Ворскла»: кінець союзу?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*