• 18.05.2024 08:50

Таємнича травма Зіни: вибув до кінця сезону чи ні?

14 Тра 2023, 10:41 ,

26-річний українець травмувався, але тренується з командою.

Посеред минулого тижня англійські медіа неабияк налякали українських вболівальників, повідомивши, що захисник «Арсенала» Олександр Зінченко отримав травму і вилетів до кінця сезону. Відзначається, що 26-річний футболіст зазнав ушкодження литкового м’яза, внаслідок чого тепер і не зможе допомогти своєму колективу.

Травму Зінченко варто розглядати і в контексті збірної України. Якщо інформація про ушкодження Сашка є достовірною, то, за прогнозами, ключовий гравець «синьо-жовтих» пропустить червневий збір національної команди, матчі проти Північної Македонії (16-го червня) та Мальтою (19-го червня) та буде готовий лише до початку наступного сезону. Погодьтеся, можлива втрата Зінченка – вкрай серйозна для нашої збірної…

Хай там як, виявилося, що не все так однозначно. Днями головний тренер «Арсенала» Мікель Артета, коментуючи чутки про ушкодження Олександра, сказав, що інформація про виліт його підопічного до кінця поточного чемпіонату не є підтвердженою. Таким чином, керманич «канонірів» дещо заспокоїв прихильників збірної України та особистих шанувальників Зінченка.

Схоже, що Артета був правий. Попри чутки про тривале відновлення Зінченка, він був помічений на одному з останніх тренувань лондонської команди. При цьому важливо відзначити, що Олександр займався у загальній групі й взагалі нічого не вказувало на те, що сезон для нашого співвітчизника дочасно завершений.

В історії зі Зінченком ситуація змінюється ледь не кожного дня. Будемо сподіватися, що англійська преса поспішила з висновком про виліт Зінченка до кінця сезону і його травма не матиме таких наслідків. Сашко важливий елемент як в «Арсеналі», так і у збірній України, тому втрата такого виконавця може серйозно позначитися на результаті, тож сподіваємося на його швидку реабілітацію.

0
Один коментар до “Таємнича травма Зіни: вибув до кінця сезону чи ні?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*