• 18.05.2024 18:24

«Карпати» звинуватили у роботі з арбітрами

Одіозний експерт підозрює львів’ян у нечесній грі.

Колишній експерт телеканалів «Футбол» Михайло Метревелі у своєму фейсбуці висловився щодо скандалів у поєдинках за участю «Карпат».

«Гучний переполох трапився в Києві після вчорашньої гри «Оболоні» та «Карпат», які претендують на підвищення в класі. Підсумок – «Карпати» перемогли лідера першої ліги, забивши переможний гол на 101-й хвилині матчу…

Ключові моменти. 57-ма хвилина: гол «Карпат» з офсайду. Кожанов не просто перебував там, куди вбігав Хобленко, а й зробив рух головою назустріч м’ячу, намагаючись ввести в оману захисників і воротаря. Подивіться ракурс з-за воріт. 65-ма хвилина: вилучення Тараса Мороза, півзахисника господарів, під великим сумнівом. Гравець «Оболоні» не наступив на ногу гравця «Карпат». Це добре видно на всіх повторах.

Фінальний акорд усього цього балагану – 11 зіграних хвилин замість 7-ми у доданому відрізку до основного часу матчу. Добре, що «Карпати» забили на 11 хвилині, а то, напевно, грали б ще хвилин 20! Суть у чому: «Карпати» за допомогою арбітрів і УАФ завдали удару не стільки «Оболоні», скільки в спину своїм головним конкурентам за підвищення в класі – «Металургу» та «Епіцентру».

Усе вказує на те, що арбітри відкрито, без зайвих тонких манер, грубо почали тягнути «Карпати» в УПЛ», – написав Метревелі.

0
2 коментар до “«Карпати» звинуватили у роботі з арбітрами”
  1. Треба Метревелі видалити з друзів,бо він навіть уявити собі не може, скільки “Карпати” натерпілися від суддів,а земля кругла,все колись повертається!!!

    0
  2. А,як металург,виграв у полісся??? Про це він,не говорить???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*