• 04.05.2024 19:15

Перес кидає виклик Ферстапену

Мексиканець здобув другу перемогу в сезоні.

Крім того, Чеко виграв спринт. Щоправда, згідно з новими правилами, стартував він лише третім – відтепер на розташування на стартовій решітці впливає п’ятнична кваліфікація, а не суботній спринт.

На старті нічого особливого не відбулося, усі лідери зберегли свої позиції. Але Ферстапен практично відразу приклеївся до Леклера, і тільки-но на третьому колі з’явилась можливість використовувати DRS, легко пройшов монегаска. Згодом це ж зробив Перес.

А далі, як це часто буває у сучасній Формулі-1, все вирішила аварія аутсайдера. Нік де Фріс змушений був залишити свій болід на трасі, з’явилася машина безпеки. А Макс Ферстапен якраз перед цим зробив свій піт-стоп. У підсумку він втратив дві позиції. Щоправда, після рестарту відразу ж пройшов Леклера, а от з Пересом так і не зміг впоратись. Він тримався неподалік напарника (півтори-три секугди), але навіть не намагався атакувати.

У підсумку – черговий дубль “Ред Була”, вже зрозуміло, що чемпіонство здобуде хтось з “биків”. І зважаючи на прогрес Переса, не факт, що це буде Ферстапен. Наразі їх розділяє шість очок.

0
Один коментар до “Перес кидає виклик Ферстапену”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*