• 17.05.2024 01:29

Збірна України: без Євро через рішення кабміну?

Наша національна команда ризикує вилетіти з відбору до чемпіонату Європи.

Кабінет Міністрів України своєрідно вирішив питання щодо участі українських спортсменів у турнірах з представниками країни-агресорки та її поплічників, пише «Футбол 24».

Таким чином український уряд вирішив відреагувати на рішення допускати російських та білоруських спортсменів до змагань, де вони зможуть виступати під нейтральним прапором. Тобто українці самоусуваються з таких турнірів.

Збірну України можуть зняти з відбору Євро-2024 – юрист озвучив наслідки приголомшливої ініціативи Кабміну  Збірну України можуть зняти з відбору Євро-2024 – юрист озвучив наслідки приголомшливої ініціативи Кабміну

Розмови про це ширилися не один день, а тепер Кабмін оформив це у нормативний документ. Текст постанови у своєму Телеграм-каналі опублікував народний депутат України Жан Беленюк.

Це рішення може безпосередньо стосуватися збірної України з футболу. Оскільки у відборі на Євро-2024 бере участь Білорусь, то «синьо-жовтих» можуть змусити знятися зі змагань. Проте не виключено, що до цього не дійде, оскільки поплічники путінського режиму грають в іншій групі, а шанс зустрітися з ними у наступних стадіях мізерний.

0
Один коментар до “Збірна України: без Євро через рішення кабміну?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*