• 20.09.2024 10:41

Стало погано після «Миная»: у Луческу проблеми зі здоров’ям

10 Кві 2023, 7:08 ,

77-річний фахівець може перенести хірургічне втручання.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про хворобу, яка заважає румунському спеціалісту, повідомляє «Orange Sport». За словами 77-річного фахівця, у нього розвинувся коксартроз, відомий як артроз тазостегнового суглоба. Через це тренеру може знадобитися операція.

У період, коли ми грали в Лізі Європи в Кракові, я працював по 7-8 годин, 10 годин в автобусі… Почався коксартроз. Поки зможу працюватиму. Якщо ні, мені доведеться піти на пенсію, зробити операцію. Якщо мені вдасться провести цю операцію і залишитися з командою, я залишуся з командою. Ні, я не йду з футболу, – розповів румун.

Водночас із цим журналіст «ПРОФУТБОЛ Digital» Олексій Корицький розповів, що після поєдинку «Динамо» – «Минай» тренеру киян стало зле.

Я підійшов до авто Луческу і сказав: «Містере, можна кілька слів по матчу». І бачу, що йому реально зле. Він взяв мене за праву руку, ледве втримавшись на ногах. Я бачив, що його завели до роздягальні, де, мабуть, надали першу допомогу.  Вже сьогодні стало відомо, що скоріше за все Мірча Луческу не буде поряд з командою найближчі матчі, – сказав журналіст.

Нагадаємо, що Луческу очолив «Динамо» влітку 2020-го року. Контракт спеціаліста з київським клубом розрахований до літа 2024-го року.

0
Один коментар до “Стало погано після «Миная»: у Луческу проблеми зі здоров’ям”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*