• 05.05.2024 14:16

Колишній воротар «Львова» захворів на рак

6 Кві 2023, 7:16 ,

35-річний футболіст бореться зі страшною недугою.

Днями у інформаційному футбольному просторі України з’явилася сумна новина. У досвідченого українського воротаря Сергія Литовченка, який відомий своїми виступами за цілу низку вітчизняних команд, діагностували рак. Про це повідомив у соціальних мережах товариш 35-річного футболіста Микита Черних, який закликав допомогти відомому спортсмену подолати страшну недугу.

Зараз буде пост про допомогу моєму другу Сергію Литовченку. У нього виявлено рак і потрібні хіміотерапія та дорогі препарати на лікування, що дуже складно потягнути його сім’ї, тому я вас дуже прошу допомогти будь-яким для вас способом! Якщо ви відмовитеся від філіжанки кави в кафе і відправте гроші для допомоги, вони нам дуже допоможуть! Ми потребуємо вашої допомоги, – написав Черних.

Відзначимо, що вихованець харківського «Арсенала» Литовченко захищав на батьківщині кольори «Волині», «Нафтовика-Укрнафти», «Геліоса», «Олімпіка», «Чорноморця» та «Львова». За кордоном воротар встиг пограти за грузинські «Зугдіді» та «Дінамо» (Тбілісі), а також казахстанські «Акжаїк» та «Мактарал». Із січня 2023-го року голкіпер перебуває без клубу.

0
Один коментар до “Колишній воротар «Львова» захворів на рак”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*