• 15.05.2024 09:19

«Львів» – найдешевший в УПЛ, «Шахтар» – найдорожчий

30 Бер 2023, 8:08 ,

Західноукраїнські колективи є найдешевшими в елітному дивізіоні.

Авторитетний портал «Transfermarkt» оголосив оновлену вартість клубів УПЛ.

Відзначимо, що в цілому ціна усіх гравців чемпіонату України складає 298 мільйонів євро. Найдорожчий клуб – «Шахтар» (104,8 мільйона), 2-й – «Динамо» (63,5 мільйона), 3-й – «Дніпро-1» (33,7 мільйона). Крім того, до п’ятірки потрапили також луганська «Зоря» (16 мільйонів) та полтавська «Ворскла» (10,4 мільйона).

Якщо говорити про західноукраїнські клуби, то найдорожчим є львівський «Рух». Вартість всіх його гравців «жовто-чорних» разом складає 6 мільйонів євро, а в загальному переліку українських колективів вони посідають 12-ту сходинку. Зовсім на трішки дешевше визначили ціну футболістів рівненського «Вереса», оцінивши їх в 5,7 мільйона.

Цікаво, що найдешевшим клубом України за ціною гравців знову став «Львів». Якщо раніше «Transfermarkt» оцінював вартість виконавців «синьо-золотих левів» у 5,18 мільйона євро, то після кардинальної зимової перебудови львівської команди «містяни» тепер коштують 4,75 мільйона. До слова, той же «Минай», який перебуває на останньому місці з кінця, оцінили у 5 мільйонів…

0
Один коментар до “«Львів» – найдешевший в УПЛ, «Шахтар» – найдорожчий”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*