• 29.06.2024 19:15

Йовічевіч послав на ### віце-президента «Кривбаса»

Хорватський фахівець потрапив у скандал.

В рамках 17-го туру УПЛ донецький «Шахтар» у Кривому Розі обіграв «Кривбас» – 3:0. В ході протистояння головний тренер «гірників» Іґор Йовічевіч нецензурно послав віце-президента криворізького клубу.

На післяматчевій прес-конференції представник «Кривбаса» задав питання хорватському спеціалісту на рахунок цього інциденту. У підсумку коуч «Шахтаря» попросив пробаченн та пояснив це великим емоційним градусом під час поєдинку.

– У мене особисте питання, можете не відповідати. Як ви вважаєте, чи це гідно для тренера «Шахтаря» послати на ### віце-президента «Кривбаса»? Так, не тиснути руку – я це зʼїм, але посилати на ###… Чи це гідна поведінка тренера, який представляє нашу країну, розмовляє українською мовою?

– Абсолютно згоден з вами. Ви тут праві. Прошу вибачення, якщо зашкодив вашому авторитету у той момент. Прошу вибачення. Але зрозумійте, що всі ми – люди і маємо емоції. У деяких моментах емоції можуть переповнювати. У майбутньому такого більше не станеться. Футбол – це емоції. Ще раз вибачте.

0
Один коментар до “Йовічевіч послав на ### віце-президента «Кривбаса»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*