• 23.09.2024 03:26

«Віддати всі сили». Новачок «Карпат» зробив амбітні заяви

22 Лют 2023, 8:08 ,

26-річний футболіст розповів про підготовку до весняної частини сезону.

Півзахисник «Карпат» Данило Книш дав інтерв’ю офіційному сайту клубу. 26-річний гравець розповів, які завдання ставить перед собою, зробивши ряд амбітних заяв, які точно сподобаються львівським вболівальникам.

Потрібно віддати всі сили, щоб команда стала сильнішою і так вважає кожен футболіст у нашій команді. Ми хочемо перемагати в кожному поєдинку та досягти тих завдань, які перед нами були поставлені. Звичайно, що хочеться забивати м’ячі, віддавати гольові передачі, але я не ставлю перед собою завдання, наприклад, забити певну кількість голів. Хочеться кожного матчу робити результативну дію, щоб «Карпати» перемагали. Однак якщо я не буду забивати м’ячі, але приноситиму користь команді, то буду задоволений, – сказав Книш.

Також Книш розповів про підготовку до весняної частини сезону. Данило вважає зимову паузу занадто довгою, але знайшов у цьому і певні плюси для «зелено-білих».

Пауза між осінньою частиною чемпіонату та весняною дійсно досить велика. Збори майже три місяці, гадаю, це трошки забагато. Проте плюс для тренера в тому, що в нього є більше часу для того, щоб інтегрувати нових гравців та напрацювати взаємодію. Тому є і плюси, і мінуси. У нас є достатньо часу, щоб до старту офіційних матчів підійти в найкращій формі, – додав вінґер.

Нагадаємо, що Книш виступає за львівську команду на правах оренди з «Металіста». Важливо відзначити, що «Карпати» закріпили за собою право обов’язкового викупу 26-річного виконавця по завершенні поточного сезону.

0
Один коментар до “«Віддати всі сили». Новачок «Карпат» зробив амбітні заяви”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*