• 18.05.2024 21:07

Колесник та інші: відомо, які гравці «Миная» били росіян

Закарпатська команда вказала рашистам на їхнє місце.

Як повідомив журналіст Роман Бебех у своєму телеґрам-каналі, бійка між гравцями «Миная» та російського «Шинніка» розпочалася з того, як один з рашистів напідпитку ображав працівницю готелю в Турчеччині, а форвард закарпатської команди Данило Колесник за неї заступився.

Данило Колесник – нападник «Миная». Саме він заступився за прибиральницю в турецькому готелі, якій хамив росіянин. Футболіст «Шинніка» був у неспортивному стані і обригав туалет. Після цього почав поводити себе дуже некрасиво по відношенню до жінки, яка працює в готелі. Колесник за неї вступився і почалась бійка. Далі ви вже знаєте!, – написав Бебех.

Дещо пізніше інше джерело, телеґрам-канал «УПЛ жива», підтвердив інформацію про участь Колесника у бійці й додав, що рашистів активно ставили на місце ще й форвард Олег Вишневський і захисник Дмитро Нємчанінов.

Активні учасники бійки від «Миная» – це Данило Колесник, Олег Вишневський та Дмитро Немчанінов.  Цікаво, що останній деякий час грав у Росії, але нині має тверду проукраїнську позицію. «Минай» таки готує офіційний прес-реліз, – йдеться у повідомленні джерела.

Раніше була інформація, що в бійці з футболістами «Миная» постраждали чотири гравці російського клубу.

0
Один коментар до “Колесник та інші: відомо, які гравці «Миная» били росіян”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*