• 02.05.2024 16:59

«Десни» та «Маріуполя» наступного сезону не буде

9 Лют 2023, 8:59 ,

Чернігівці та маріупольці, скоріш за все, наступного сезону не гратимуть.

Перед стартом поточного сезону чемпіонату України наша вітчизняна асоціація футболу дала можливість тим клубам, яким зараз не до футболу, пропустити цей розіграш першості, залишивши за собою право повернутися надалі. Якщо брати до уваги всі професійні футбольні дивізіони України, то таких клубів виявилося чимало, а саме у прем’єр-лізі – «Десна» та «Маріуполь».

Хай там як, схоже, що ці команди ми не побачимо і наступного сезону. За інформацією журналіста Сергія Болотнікова, ані чернігівці, ані маріупольці, не подавали заявку на атестацію, що розпочалася іще в листопаді. Враховуючи це, обох колективів у наступному чемпіонаті України, скоріш за все, чекати не варто.

Логічно, що вони не будуть цього робити. «Маріуполь» – окупований, немає сенсу грати в іншому місті, «Десна» – ви бачили всі, що з її стадіоном. Грати без стадіону, теж в іншому місті, ще й такий «мутний» власник… Це все було очевидно, і от я отримав підтвердження. Все це може ще змінитися, звісно, є час формально їм ще встигнути заявитися, але не сходе, що так воно буде, – поділився даними журналіст.

Нагадаємо, що місця «Десни» та «Маріуполя» в еліті українського футболу цього сезону справедливо зайняли «Металіст» та «Кривбас», які минулоріч лідирували в першій лізі й, безсумнівно, пробилися б до вищої ліги.

0
Один коментар до “«Десни» та «Маріуполя» наступного сезону не буде”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*