• 19.05.2024 10:16

Лунін знову зіграв за «Реал»: українець вийшов у фінал клубного ЧС

Команда нашого співвітчизника прогнозовано пройшла далі.

Минулими вихідними основний воротар «Реала» Тібо Куртуа отримав травму, внаслідок чого український кіпер Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридців на гру іспанської першості проти «Мальорки» (0:1).

Як з’явсувалося, ушкодження бельгійського стража воріт виявилося не дуже то й простим, внаслідок чого він змушений пропустити клубний чемпіонат світу, а наш співвітчизник, відповідно, відіграє цей турнір у старті.

Як і передбачалося, у матчі півфіналу мундіалю серед клубів проти єгипетського «Аль-Ахлі» («вершкові почали саме х цієї стадії) Лунін вийшов на поле з перших хвилин. Андрій провів достатньо непоганий матч, навіть запам’ятався кількома ефектними сейвами, однак все ж не зміг залишити свої ворота на замку. На 65-й хвилині арбітр призначив у бік рамки українці пенальті, яке успішно реалізував Маалул.

 Хай там як, на підсумковий результат цей пропущений м’яч аж ніяк не вплинуло, адже «Реал» розгромив суперника з рахунком 4:1 та вийшов у фінал змагання.

Будемо сподіватися, що у матчі за трофей проти «Аль-Хіляля», який, до слова, відбудеться найближчої суботи, український футболіст відіграє іще надійніше і в підсумку здійме над головою кубок.

0
Один коментар до “Лунін знову зіграв за «Реал»: українець вийшов у фінал клубного ЧС”
  1. Шанс треба використовувати і ставати першим номером!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*