• 05.05.2024 16:55

Сікан відправив у лікарню росіянина: історія з Туреччини

7 Лют 2023, 23:53 ,

Український футболіст відповів на провокацію рашиста.

На сьогоднішній день «Шахтар» досі перебуває в турецькій Анталії, де продовжує підготовку до стикових матчів плей-офф Ліги Європи із «Реном», а також поновлення чемпіонату України. Ця країна також відома своїми курортами, на яких мешкає безліч представників країни-агресора. Як повідомив ресурс «ВЗБІРНА», з одним із них, на жаль, довелося зустрітись і форварду «гірників». Данилу Сікану.

У готелі, в якому мешкає «Шахтар», оселилися росіяни. Увечері група цих рашистів традиційно для себе напилася, а один з них випадково зустрів у коридорі на нашого Данила і, побачивши форму українського «Шахтаря», навмисно спровокував форвард п’яними вигуками «Слава Росії!».

21-річний українець не розгубився і гідно відповів хамовитому агресору, який сповна отримав за свої провокативні вирази. Джерело зазначає: «Кульмінація сталася миттєво. Сікан, не думаючи про наслідки, ударом кулаком в обличчя вирубує провокатора одним рухом руки. Далі черепно-мозкова травма та травмпункт. Коли тіло отямилося, то навіть не зміг дізнатися про свого кривдника».

При цьому ресурс додає, що ситуація могла мати дещо інший вигляд, але загалом конфлікт стався саме через нахабну поведінку російського туриста. Відзначається, що в історії можуть бути певну неточності, адже свідків не було, але в тому, що інформація достовірна закликають не вагатися. У підсумку цю ситуацію швидко зам’яли, «бо «Шахтар» – клуб, який дбає про свою бездоганну репутацію».

0
Один коментар до “Сікан відправив у лікарню росіянина: історія з Туреччини”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*