• 29.04.2024 04:24

Україна проти Англії: тренера збірної немає, а заявка вже є

Заявку нашої національної команди вже начебто затвердили.

Коментатор Віктор Вацко в ефірі авторської програми «Вацко on air» розповів, що заявку збірної України на матч проти Англії вже нібито затверджено.

26-го березня 2023-го року збірна України зіграє перший матч кваліфікації до Євро-2024 проти Англії, матч пройде на стадіоні «Вемблі» у Лондоні. Тепер я вам поставлю запитання: як ви думаєте, хто затверджував склад гравців збірної України на цей матч? Ви зараз скажете: «А що, вже є склад?». Я так само сказав: «А що, вже є склад? Його затверджували? Це ж здорово, робота кипить», – сказав коментатор.

Згодом Вацко додав, що заявку збірної України затверджував колишній наставник «синьо-жовтих» Олександр Петраков, який тепер тренував національну команду Вірменії.

Тепер я по-іншому спитаю: як думаєте, хто і коли затверджував список футболістів, яким оформлювали британську візу? Класне питання, цікаве. Так от друзі, правильна відповідь на це запитання – Олександр Васильович Петраков, нинішній головний тренер збірної Вірменії. Він затверджував список гравців, яким потрібно робити візи. Анкети заповнювати у жовтні, подавалися ці анкети в кінці листопада. От така от історія, – розповів Вацко.

При цьому список гравців, які потрапили до заявки збірної України, наразі тримають у таємниці.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*