• 19.04.2024 22:03

«Львів» переглядає двох бразильців

«Синьо-золоті леви» продовжують активну трансферну кампанію.

Як стало відомо «СПОРТИВЦІ», активна трансферна кампанія «Львова» триває. На сьогоднішній день на перегляді у «синьо-золотих левів» перебувають одразу два легіонери – обидва родом з Бразилії.

Перший потенційний новачок – центральний захисник Іґор Ґабріель (на фото). Осінню частину сезону 23-річний футболіст провів на правах оренди у мінському «Динама», однак взимку термін дії угоди завершився і він змушений був повернувся у «Сабах», якому і належить.  Однак, схоже, в Азербайджані не розраховують на бразильського виконавця, тому не будуть перешкоджати переходу Іґора в разі того, якщо він підійде команді Алега Дулуба.

Ще один гравець, що перебуває на оглядинах у «Львові», – опорний півзахисник Леонарду Антоніу, який за потреби може зіграти і в центрі оборони. 25-річний футболіст із весни 2019-го року захищає кольори литовського «Джюґаса», але тепер, вочевидь, готовий випробувати свої сили в Україні.

Цілком ймовірно, що інтересом до вищезгаданих легіонерів «Львів» обмежуватися не буде, проте на цей момент відомо лише про зацікавленість «містянн» у послугах Іґора та Леонарду.

0
Один коментар до “«Львів» переглядає двох бразильців”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*