• 23.09.2024 01:25

Підготовка «Ниви»: спаринги з «Карпатами» та іншими командами

Команда з Тернополя планує свою зимову підготовку.

Тернопільська «Нива», яка повернеться до роботи 15-го лютого, на офіційному сайті повідомила плани щодо підготовки до другого кола першої ліги.

Перший навчально-тренувальний збір «жовто-зелені» проведуть у Тернополі. Триватиме він 10 днів. Зазначимо, що у період міжсезоння гравці отримали індивідуальний план підготовки, який повинні виконувати до початку збору.

На другому етапі підготовки команда планує вирушити на збір у Винники, де тренуватиметься на навчально-тренувальній базі львівського «Руху». Щодо заключного етапу підготовки перед відновленням сезону, то його місце проведення перш за все залежатиме від погодних умов. Це стане відомо згодом.

Під час підготовчого періоду тренерський штаб «Ниви» на чолі з Сергієм Задорожним запланував ряд контрольних поєдинків. Зокрема, принципової згоди щодо проведення матчів досягнуто з львівськими «Карпатами», запорізьким «Металургом», чернівецькою «Буковиною», івано-франківським «Прикарпаттям» та «Маріуполем».

Про дати та місця проведення поєдинків тернополяни обіцяють повідомити додатково. При цьому зазначається, що це іще не остаточний список спаринг-партнерів «Ниви», адже пошук спаринг-партнерів триває і на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що перший матч у весняній частині чемпіонату «Нива» проведе вдома проти черкаського «ЛНЗ». Базова дата проведення поєдинку — 8-е квітня.

0
Один коментар до “Підготовка «Ниви»: спаринги з «Карпатами» та іншими командами”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*