• 06.05.2024 00:18

Тренер для збірної: Павелко розповів, з ким веде перемовини

Скандальний очільник УАФ підтвердив переговори з Ребровим.

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко під час зустрічі з журналістами розповів, з яким тренером веде перемовини щодо призначення на посаду головного коуча збірної України.

Хто очолить збірну України? Ми відповімо на це питання. Давайте спочатку подякуємо Олександру Петракову за цей час. У нас були хороші шанси вийти на чемпіонат світу і в дивізіон А Ліги націй. Ми спілкуємось з Сергієм Ребровим. Маємо багато спільного у баченні гри наших збірних. Також нам імпонує, що він може привнести в нашу гру іспанську модель. Це стосується не тільки національної, а і юнацької, молодіжної збірної. Але у Реброва є контракт. Є правила, їх треба виконувати. Впевнений, що він зосереджений на роботі у своєму клубі, – сказав очільник УАФ.

Також Павелко дав відповідь на питання, хто ж готуватиме головну команду нашої країни до матчів кваліфікації до Євро-2024, з огляду на ситуацію з контрактом Реброва у еміратському клубі.

У нас дуже важливе стратегічне бачення, щоб штаб провів стратегічну роботу. Хто виведе команду на гру за Англією? Пізніше ви все почуєте. Є і план В, і план С. Нашу збірну будуть готувати спеціалісти, які будуть на декілька відбіркових циклів», – додав Павелко.

Раніше була інформація, що «Аль-Айн» хоче продовжити співпрацю з Ребровим, що може завадити йому очолити збірну.

0
Один коментар до “Тренер для збірної: Павелко розповів, з ким веде перемовини”
  1. Павелко має сидіти,а не керувати далі і інтерв’ю давати!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*