• 29.04.2024 17:27

«ПСЖ» та «Ліверпуль» – суперники для «Динамо»?

12 Січ 2023, 16:40 , ,

Київська команда може зіграти із зірковими колективами.

Румунський бізнесмен Адріан Тіс зголосився організувати влітку 2023-го року в Бухаресті товариський турнір за участю топ-клубів Європи. Про це пише ресурс «FanDay».

Функціонер уже домовився з офіційними особами «ПСЖ» щодо їхньої участі на турнірі, який запланований на липень. Команда має прибути у максимально бойовому складі, включаючи зіркове тріо в особі Ліонеля Месі, Неймара та Кіліана Мбапе.

Двома іншими учасниками турніру стануть київське «Динамо» та «Ліверпуль». З українським клубом вже також досягнуто домовленості. З англійцями переговори ще тривають.

Я сподіваюся, що наступного літа ми матимемо ще один тур у липні-серпні, якщо все піде добре. Ми також хочемо запросити ще одну румунську команду, а чому б і ні, навіть «Стяуа». Ми хотіли б знову запросити «Барселону, – цитує Тіса видання «Fanatik».

Зазначимо, що двічі бізнесменові вдавалося організовувати великі матчі в Бухаресті за участю Месі. 2012-го року «Барселона» проводила товариську гру з «Дінамо» Бухарест (2:0), а 2014-го року національна збірна Аргентини грала з командою Румунії (0:0).

5
Один коментар до “«ПСЖ» та «Ліверпуль» – суперники для «Динамо»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*