• 02.05.2024 19:57

Сич – у всіх збірних туру чемпіонату Бельгії

9 Січ 2023, 17:20 ,

21-річний гравець потрапив до числа найкращих гравців вікенду бельгійської першості.

Захисник «Руху» Олексій Сич, який на сьогоднішній день виступає на правах оренди за «Кортрейк», результативно нагадав про себе на теренах Бельгії. 21-річний футболіст вчергове з’явився у стартовому складі своєї команди на матч місцевої першості з «Левеном», і цього разу відзначив свою появу на полі справжнім бенефісом не лише в оборонній ланці, але і в атаці.

Феєрія імені Сича розпочалася наприкінці 1-го тайму, коли на 43-й хвилині Олексій оформив гольову передачу і допоміг своєму одноклубнику Авенаті зрівняти рахунок в зустрічі. А вже згодом, на 51- хвилині гри, український оборонець сам став автором забитого м’яча і на той момент вивів «Кортрейк» вперед. До слова, цей гол став дебютним для нашого співвітчизника у складі бельгійського колективу.

Зрештою, зусилля Сича допомогли його команді здобути вкрай непросту перемогу з рахунком 3:2. При цьому ця звитяга була дуже важливою ще й турнірної точки зору, адже «Кортрейк» додав у свою скарбничку 3 очки і не просто піднявся з передостаннього місця турнірної таблиці, а взагалі вибрався із зони вильоту. Наразі Олексій та компанія мають в своєму активі 18 залікових балів і йдуть на 15-й позиції першості.

Варто зазначити, що завдяки своєму перформансу 21-річний українець заслужив місце у символічних збірних туру одразу за кількома версіями. Авторитетні статистичні портали «SofaScore» та «WhoScored» оцінили дії Сича в 8,4 та 8,6 бала відповідно. Цікаво, що Олексій вперше у кар’єрі удостоївся такого визнання і будемо сподіватися, що це лише початок.

Цього сезону бельгійської першості 21-річний Сич провів за «червоно-білих» 13 поєдинків, у яких забив один гол та оформив дві результативні передачі. Орендна угода Олексія з «Кортрейком» спливає у червні, проте, якщо вірити пресі, то тамтешній колектив володіє правом можливого викупу українця. А якщо він і надалі демонструватиме таку впевнену гру, сумнівів у тому, що він залишиться у Бельгії немає…

5
Один коментар до “Сич – у всіх збірних туру чемпіонату Бельгії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*