• 02.05.2024 01:21

Селезньов залишив «Минай»: він порушував режим і «ламав» партнерів

29 Лис 2022, 11:23 ,

Скандальний форвард більше не гратиме за закарпатську команду.

Журналіст Ігор Семйон розповів про причини припинення співпраці між «Минаєм» та нападником Євгеном Селезньовим.

«Як такого несприйняття між Шараном та Селезньовим не було і немає. Селезньов не порушував субординації. Селезньов порушував спортивний режим.

Це помічав не тільки тренерський штаб, але й робітники клубу та стадіону. Шаран спершу не рубав з плеча й давав футболістові шанс, але терпець тренера увірвався, коли на одному з тренувань Селезньов у збудженому стані ледь не травмував двох партнерів за командою.

Після того Селезньову був закритий шлях не тільки на ігри, але й на тренування «Миная» Гравець підтримував форму індивідуально. А Шаран до такої міри відхрестився від нього, що при домовленостях про інтерв’ю навіть висував попередню умову – не питати про Селезньова.

Влітку не можна підписувати контракти на пів року, такі угоди не реєструють, тож Селезньов і «Минай» уклали контракт на рік, але додатково оформили документ про те, що припиняють співпрацю в кінці 2022 року за обопільною згодою. Цим документом клуб страхував себе саме від такої ситуації, яка в підсумку і склалася. Цей документ буде активовано», — розповів Семйон.

5
Один коментар до “Селезньов залишив «Минай»: він порушував режим і «ламав» партнерів”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*