• 19.05.2024 23:01

«Рух» у меншості вирвав нічию з «Олександрією»

28 Лис 2022, 15:04 ,

Львівська команда врятувалася від поразки.

«Олександрія» приймала «Рух» у рамках 15-го туру чемпіонату України з футболу.

Команди провели безгольовий 1-й тайм, але по перерв гості отримали чудовий шанс вирвати перемогу – Климчук отримав другу жовту картку за відмашку та залишив львівську команду в меншості.

А ось на 80-й хвилині трапився один із ключових епізодів матчу. Ледвій зафіксував м’яч, кинув його собі в ногу (хоча мав намір просто вдарити об газон) і знову забрав круглого до рук. Арбітр угледів у цьому моменті порушення правил, внаслідок чого призначив за таку помилку на ворота львів’ян вільний удар.

Саме цей стандарт і приніс господарям результат: Рибалка покотив на Мірошніченка, а той щосили пробив та вколотив м’яч у ворота рикошетом від поперечки – 1:0.

Хай там як, «рухівці» здаватися не збиралися і змогли відповісти своїм взяттям воріт. На 87-й хвилині Кітела вкинув м’яч з-за бокової лінії прямо в штрафний майданчик, де Дячук підштовхнув Карабіна в спину. Ярослав одразу впав на газон, вимагаючи пенальті, а рефері його послухав і вказав на позначку. До м’яча підійшов сам Карабін, який розвів круглого та Гороха по різних кутах і вирвав нічию –1:1.

Статистику матчу дивіться тут.

5
Один коментар до “«Рух» у меншості вирвав нічию з «Олександрією»”
  1. Рух перейняв дух ” Карпати”- до кінця!!! Молодчаги !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*