• 19.05.2024 23:33

Іспанія та Німеччина зіграли внічию

Важковаговики чемпіонату світу сильнішого не виявили.

Іспанія та Німеччина зустрілися в очному матчі 2-го туру групового етапу чемпіонату світу з футболу.

Після безгольового 1-го тайму команди активізувалися по перерві. На 62-й хвилині Альба підключився до атака і виконав прострільну передачу на ближній кут воротарського майданчика, на відгукнуся джокер команди Мората, завдавши точного удару в один дотик під саму стійку – 1:0.

Пропустивши м’яч, збірна Німеччини активізувалася. Спершу воротам Сімона загрожував Фулькруґ, який зумів відтиснути захисника, але пробив несильно. За мить біля рамки Унаї було значно гарячіше, адже Мусіала, отримавши зрячу розрізну передачі від Сане, фактично вирвався віч-на-віч з воротарем, однак не зміг переграти свого візаві.

На 83-й хвилині «Бундестім» все ж досягла свого. Сане протягнув м’яч кілька метрів, вирізав пас на Мусіалу, від Джамала круглий випадково відскочив до Фулькруґа, який вирвався на оперативний простріл і щосили пробив у дальній кут. Шансів у Сімона не було, тож рахунок в матчі став рівним –1:1.

Коли німці змогли зрівняти рахунок, обидві команди заграли дуже обережно – ціна помилки була вкрай високою. У заключні хвилини матчу, за винятком забігу від Сане, який програв ближню дуель іспанському голкіперу, небезпечних моментів практично не було, тому фінальний свисток нідерландського арбітра Дані Макелі ознаменував бойову нічию.

5
Один коментар до “Іспанія та Німеччина зіграли внічию”
  1. Німці це машина,яка грає до останньої секунди!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*